loading
10

Cum a fost prima editie Transilvania Wedding Fair la Sala Polivalenta din Cluj

Vom incepe cu ce ne-a placut cel mai mult la prima editie de Transilvania Wedding Fair: spatiul extrem de generos si conditiile bune de desfasurare a activitatilor.
Fiecare furnizor si-a putut rezerva un spatiu suficient de mare pentru a permite probele rochiilor de mireasa, mici demonstratii sau degustari.

De asemenea, atmosfera a fost una de sarbatoare. Scena a gazduit momente artistice in permanenta, astfel viitoarele cupluri de miri au putut vedea live artistii cu care ar putea colabora pentru momentele speciale de la nunta lor. De la interpreti de muzica populara, la trupe de cover-uri, cvartete, o trupa speciala de swing si boggie si dansatori profesionisti. Din categoria momente speciale photobooth-urile si cocktail barurile au fost nelipsite.

Din categoria “musai trebuie sa ai la nunta”, adica sala de nunti, rochia de mireasa, costum de mire, fotograf, flori si decoratiuni, dulcegarii, partea de machiaj si coafura, au fost numerosi expozanti care practic s-au intrecut in a-si expune cat mai bine produsele si serviciile. Am avut parte de prezentari de rochii de mireasa, de demonstratii de machiaj, de o prezentare a trendurilor pentru coafurile mireselor in 2016, totul pentru ca participantele la targ sa plece acasa informate si cu multe oferte de la furnizori, deoarece toti au pregatit pachete atractive pentru cupluri.

Echipa platformei wedding-box.ro a fost prezenta in calitate de partener media la acest eveniment. Ne-am intalnit cu miresicile si am avut ocazia sa le aratam persoanal cum functioneaza To Do List-ul Mireselor. De la miresicile care si-au facut cont inainte de targ, am povestit despre cum e sa ai o agenda electronica cu ajutorul careia sa iti planifici nunta. Raspunsurile au fost pozitive, dar nu trebuie sa ne credeti! Mai bine testati si voi To Do List-ul Mireselor si vedeti cum e sa iti planifici nunta de pe laptop sau telefon.

Ce mai pot spune despre Transilvania Wedding Fair este ca a fost un eveniment plin de viata si voie buna. Trupele de pe scena au creat o atmosfera foarte vesela. La asta a contribuit activ si Bogdan Bob Radulescu, gazda evenimentului. Cred ca gif-ul de mai jos spune tot:

image


*Mai multe detalii pe site-ul wedding-box.ro

image


image


image


image


image


image


image


image


image


image


image


image


image